Print

Werken in het kantorennet bij Crelan, een slimme keuze!

Crelan is een coöperatieve bank, 100% Belgisch, gedreven en ambitieus om in de financiële wereld het verschil te kunnen maken voor onze klanten en onze medewerkers. In geen tijd is Crelan uitgegroeid tot een voorname speler op de Belgische markt.

Dit is in de eerste plaats te danken aan onze professionele en persoonlijke aanpak.  Luisteren, meedenken, adviseren : dat is ook waar onze zelfstandige agenten en kantoormedewerk(st)ers iedere dag voor gaan om het vertrouwen van hun cliënteel te winnen.

Werken in een Crelan-kantoor, dat is werken in een boeiende omgeving, met wisselende uitdagingen en projecten, met ruimte voor eigen initiatief en intense klantencontacten.
Onze waarden “verbonden”, “respectvol”, “persoonlijk” en “verantwoord” zijn dan ook zeer toepasbaar op onze dienstverlening in onze kantoren.  

Crelan heeft meerdere vacatures in diverse regio’s, zowel in het Vlaamse als Franstalig landsgedeelte. Wij kijken uit naar uw kandidatuur zodat we samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken.

Vacatures voor het kantorennet

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent