Print

Uw coöperatieve bank

Crelan is een coöperatieve bank. Als klant kunt u dus beslissen om coöperant, een stukje mede-eigenaar, van Crelan te worden. Meer dan 288.000 klanten hebben die beslissing al genomen en hebben maatschappelijke aandelen van CrelanCo, de coöperatieve kas van Crelan, gekocht.

Als coöperatieve bank wil Crelan de zaken anders aanpakken door dicht bij haar klanten te staan. 

Wat betekent dat voor u?

Crelan is een 100% Belgische bank

De Belgische coöperatieve kas, CrelanCo, en de Federatie van de Kassen van het Landbouwkrediet zijn de enige aandeelhouders van Crelan. Alle beslissingen worden dus in België genomen, met kennis van zaken en zonder buitenlandse inmenging. Onze bankactiviteiten concentreren zich ook op de Belgische markt. 

Crelan is een veilige bank

We concentreren ons op onze kerntaken als bankier, namelijk de gelden die de klanten ons toevertrouwen opnieuw uitlenen aan andere klanten, zonder onnodige risico’s te nemen uit puur winstbejag. We streven dus niet naar winstmaximalisatie maar naar winstoptimalisatie. Dat is de beste garantie voor een financieel gezonde en veilige bank.

Crelan is een bank die u in vertrouwen kan nemen

Crelan kan u in vertrouwen nemen. Een duurzame langetermijnrelatie met onze klanten vinden we belangrijk. We bieden u transparante producten en een gepersonaliseerd advies. Onze zelfstandige bankagenten wonen en werken in uw buurt. U hebt dus de zekerheid dat uw vertrouwde bankier er altijd voor u is.

Crelan is een geëngageerde bank

Naast ons engagement om traditioneel te bankieren engageren we ons ook in de maatschappij. Dat doen we via allerlei steuninitiatieven voor een duurzame en gezonde landbouwsector, via het ondersteunen van liefdadigheids- en culturele projecten en door het sponsoren van enkele sportdisciplines.

Crelan is een bank met voordelen

De coöperantenvoordelen zijn de commerciële vertaling van het coöperatieve gedachtegoed. Coöperanten van de bank hebben niet enkel de mogelijkheid om een dividend te verwerven, maar genieten ook tal van bancaire en niet-bancaire voordelen.

Lees meer:

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent