Print

Programma

Principes

Het voordelenpakket voor cliënten-coöperanten

Crelan is een bank voor iedereen, met een stevige coöperatieve verankering. Dit wil zeggen dat een deel van het (maatschappelijk) kapitaal van de bank wordt bijeengebracht door haar klanten.

Vipbehandeling

Cliënten die bijdragen tot het kapitaal zijn aandeelhouders of coöperanten.  Zij verdienen vanwege hun vertrouwen in de bank een vipbehandeling. Daarom heeft Crelan voor klanten-aandeelhouders een origineel programma met exclusieve voordelen uitgewerkt.
Ontdek de verschillende voordelen

Voor iedereen

U bent al volwaardig coöperant vanaf 10 aandelen. Voor slechts 124 euro geniet u dus van de voordelen. U kunt tot 4005,20 euro investeren. Het voordelenprogramma is toegankelijk voor investeerders vanaf 12 jaar.*

 

* Raadpleeg het uitgifteprospectus voor het openbaar aanbod van de coöperatieve aandelen van 27 juni 2017  en de aanvulling van 19 maart 2018 voor een volledig overzicht van de uitgiftevoorwaarden en voor een beschrijving van de risico's die verbonden kunnen zijn aan een belegging in coöperatieve aandelen.

Jaarlijkse bijdrage voor coöperanten

De kosten voor het beheer en de ontwikkeling van de voordelenkorf worden door de coöperanten zelf gedragen via een jaarlijkse bijdrage van € 42. Van deze bijdrage bent u evenwel automatisch vrijgesteld als u houder of medehouder bent van een van de volgende Packs of rekeningen, en wanneer u de dividenden op die rekening laat storten:
•    een Crelan Economy Pack
•    een Crelan Performance Pack
•    een Crelan Excellence Pack
•    een Crelan Business Pack
•    een Crelan Business Plus Pack
•    een zichtrekening (met uitzondering van een iRekening).

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent