Print

Betalen

Visa Business

Voor uw zakelijke aankopen, mét gratis verzekeringspakket.

Visa Business op zak? Dat is handig voor al uw betalingen in het buitenland, of wanneer u online aankopen doet. Het grootste voordeel? U hoeft pas later te betalen. En u bent beter verzekerd: bij een ongeval met uw huurwagen of als u op reis medische bijstand nodig hebt.

Waarom Visa Business?

Koop vandaag, betaal later

Met uw Visa Business koopt u vandaag, maar uw transacties worden pas op de 23e van de maand afgesloten. 9 kalenderdagen later gaat het geld van uw rekening. Met Visa Business bedraagt de standaard uitgavelimiet € 2500.

Handig online

Visa Business is handig voor uw onlineaankopen. Bovendien bent u voor die aankopen mét kredietkaart ook verzekerd.

Beter verzekerd

Met uw Visa Business zijn al uw aankopen beter verzekerd. En dan hebben we het niet alleen over elektronica, huishoudtoestellen of onlineaankopen. U bent ook beter verzekerd op reis, wanneer u ongeval voorheb, wanneer uw vlucht vertraging heeft …

Transparant

U hebt een duidelijk zicht op al uw aankopen met Visa Business dankzij een maandelijkse uitgavenstaat in Crelan Online. Uw uitgaven van de lopende en de voorbije maand kunt u online checken met Crelan Online, via de Mobile app en de Tablet app.

Geen cash nodig

Met Visa Business op zak hebt u weinig cash nodig. Want Visa wordt wereldwijd aanvaard. Voor grote én kleine aankopen: tankbeurten, parkeergeld, op restaurant, of gewoon om geld uit de muur te halen.

Veilig

Net als een gewone bankkaart is Visa Business uitgerust met een chip en geheime code. Deze kredietkaart is dus net zo veilig in gebruik. Toch uw kaart verloren? Bel Card Stop op 070 344 344.

Visa Business: € 24/jaar

Max. 2 Visa Business-kaarten inbegrepen in het Crelan Business Plus Pack

Kredietkaart aanvragen? Of meer info nodig?

Contacteer uw agent

Extra verzekeringen

Tv stuk na garantieperiode?

U profiteert van 12 extra maanden garantie, geldig op elektronische huishoudapparaten, audio- en videoapparatuur en ICT-materiaal, bij aankopen vanaf € 50, tot € 2500 (uitgezonderd smartphones).

Computer kapot!

Uw aankoop van min. € 75 wordt in geval van diefstal of ongevallenschade vervangen, gerepareerd of terugbetaald voor een maximaal bedrag van € 2500 tot 90 dagen na aankoop.

Valt uw reis in ’t water?

Moet u uw reis annuleren of inkorten door ziekte, een ongeval, een overlijden van een familielid, of bij grote schade aan de woning? U krijgt een vergoeding tot € 2500.

Ongeval op reis?

Op reis krijgt u medische bijstand en wordt u gedekt tot een bedrag van € 100.000 met een franchise van € 100. Daarnaast krijgt u ook mondeling juridisch advies.

Vlucht vertraagd?

U krijgt een vergoeding tot € 250 na 4 uur vertraging voor maaltijden, drankjes en extra accommodatie.

Bagage niet op tijd!

U krijgt een vergoeding tot € 250 na 4 uur vertraging voor kleren, medicatie en toiletspullen.

Huurauto beschadigd?

Ongeval met uw huurauto? Als u de huur volledig met uw Visa Business hebt betaald, dan beperkt de verzekering die verbonden is aan uw Crelan Visa-kaart de franchise van de autohuurverzekering tot 50 euro in geval van ongeval of diefstal.

Visa Business: € 24/jaar

Max. 2 Visa Business-kaarten inbegrepen in het Crelan Business Plus Pack

Kredietkaart aanvragen? Of meer info nodig?

Contacteer uw agent

Alle voorwaarden

Wilt u een Visa Business-kaart aanvragen?

  • Dan moet u titularis, medetitularis of gevolmachtigde zijn van de rekening.
  • Dan moet u minstens 18 jaar zijn.

Raadpleeg alle algemene voorwaarden (pdf) over de waarborgen, beperkingen, uitsluitingen en procedures verbonden aan Visa Business.

Bij noodgevallen

Kaart verloren, gestolen of ingeslikt? Bel Card Stop op het nr. 070 344 344 (0,30 euro/min).

Medisch noodgeval? Of wilt u om een ander noodgeval uw reis vroegtijdig onderbreken? Neem contact op met Eurocross via 0031 71 52 43 557.

Andere schadegevallen kunt u melden op de Claims Helpline via 0032 2 257 03 58 (ma.-vr.; 9.00 -17.00 u.) of via creditcardclaims@broadspire.eu.

Een schadeclaim melden moet binnen de 28 dagen na het incident. Volledige claims moeten zo snel mogelijk aan de betrokken partij worden overgemaakt.

Bij klachten

Met klachten over de verzekeringen verbonden aan uw Crelan-kredietkaart kunt u terecht bij:

  • Eurocross via 00 31 71 52 43 557 voor klachten over een medische claim
  • Broadspire via 00 32 2 257 03 58 voor klachten over een niet-medische claim

Als er volgens u te weinig gevolg wordt gegeven aan uw klacht, kunt u Millstream Underwriting Limited Head Office contacteren op het volgende adres: 145 Leadenhall Street, London EC3V 4QT, United Kingdom.

Komt u niet tot een oplossing met de verzekeraar, dan kunt u zich richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, die optreedt voor de hele sector, de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel, of via info@ombudsman.as, www.ombudsman.as.

test

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent