Print

Hoe betaalt u veilig met uw Crelan-kaarten

Online betalen

In alle veiligheid met uw digipass

Dankzij uw bankkaart of kredietkaart  en digipass van Crelan kunt u uw onlineaankopen nog veiliger betalen.

Bancontact/Maestro

Om online te kunnen betalen, heeft u uw eigen bankkaart en uw persoonlijke digipass nodig. Volg de instructies op het scherm. U zult op een bepaald moment uw kaartnummer (17 getallen, beginnend met 6703) en de vervaldatum van uw bankkaart moeten ingeven. Vervolgens bevestigt u de betaling met uw digipass.

Let op: om een onlinebetaling uit te voeren moeten de titularis van de kaart en die van de digipass identiek zijn.

Visa

Om online te kunnen betalen heeft u uw eigen kredietkaart en uw persoonlijke digipass nodig. Volg de instructies op het scherm. U zult op een bepaald moment uw kredietkaartnummer en de vervaldatum van uw kaart moeten ingeven. Vervolgens bevestigt u de betaling met uw digipass.

Let op: om een onlinebetaling uit te voeren moeten de titularis van de kaart en die van de digipass identiek zijn.

Veiliger

Door uw digipass te gebruiken bent u er zeker van dat uw gegevens beschermd zijn en dat de betaling enkel kan uitgevoerd worden door de titularis van de kaart.

De internetsites die deze nieuwe veilige betaaltechnologie gebruiken, herkent u aan het 3D-Securelogo of aan de vermelding Verified by Visa.

Goed om weten

Welke kaart u ook gebruikt om online te betalen, de afrekening verloopt zoals u dat gewend bent. Wanneer u betaalt met uw bankkaart wordt uw rekening onmiddellijk na de aankoop gedebiteerd. Een betaling met een kredietkaart verschijnt op de uitgavenstaat van die maand.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent