Print

Crelan Online wordt myCrelan

Met myCrelan vernieuwt Crelan haar toepassing voor online banking. In de ontwikkeling werd gefocust op gebruiksgemak en comfort voor de gebruiker. In myCrelan werden dan ook een hele reeks nieuwe functionaliteiten geïntegreerd die de nieuwe toepassing een pak gebruiksvriendelijker maken:

  • De verschillende leden van een gezin kunnen makkelijk inloggen op dezelfde computer dankzij het gebruik van verschillende profielen.
  • Aanmelden in myCrelan en transacties tekenen (zowel binnen myCrelan als in webshops) gaat dankzij Crelan Sign nu ook via de smartphone. De groene digipass is dus niet langer noodzakelijk om verrichtingen te tekenen.
  • myCrelan is ook perfect te raadplegen via Tablet aangezien de schermgrootte zich automatisch aanpast.

Hoe myCrelan gebruiken?

Inloggen op myCrelan kan via de knop ‘Online bankieren’ rechts bovenaan op de homepage van crelan.be. Uw inloggegevens blijven dezelfde als voor Crelan Online.

Naast myCrelan blijft de oude homebankingsite Crelan Online nog een hele tijd bestaan. De functionaliteiten Beleggen en Kredieten zijn voorlopig enkel raadpleegbaar in Crelan Online aangezien ze nog niet werden opgenomen in myCrelan. Dit betekent dat u voor een overzicht van uw beleggingen en kredieten nog steeds Crelan Online moet raadplegen.

Voor verrichtingen als overschrijvingen, spaaropdrachten en domiciliëringen kunt u beide platformen gebruiken. Een overschrijving gemaakt in myCrelan zal ook onmiddellijk zichtbaar zijn in Crelan Online en vice versa.

Update van Crelan Mobile

Tegelijkertijd met de lancering van myCrelan wordt ook de Mobile app van Crelan voor smartphones geüpdatet. Deze update bevat de volgende vernieuwingen:

  • Crelan Sign: inloggen in myCrelan en verrichtingen ondertekenen met smartphone in plaats van digipass
  • De app is voortaan beschikbaar vanaf 12 jaar. Ouders kunnen het abonnement beheren via hun myCrelan-abonnement.
  • Facturen in Zoomit kunnen worden geconsulteerd en betaald
  • Er is een handige link naar de bancontact app

Meer informatie vindt u op onze productpagina’s.

Beheer uw rekeningen online

Zoek uw agent